Werkplaats

In onze moderne en goed uitgeruste werkplaats  kunt U terecht voor zowel regulier onderhoud als voor alle andere reparaties. Als U regelmatig onderhoud pleegt en beginnende gebreken tijdig laat verhelpen, voorkomt U grote en dure reparaties. De jaarlijkse grote onderhoudsbeurt door onze vakkundige monteurs is een luxe die U fiets verdient ! Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold door de door ons gevoerde merken waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste  technieken zodat we U altijd zo snel mogelijk weer op weg kunnen helpen.

Een van onze specialiteiten zijn E bikes deze kennen dan ook geen geheimen voor onze monteurs. Een voorbeeld hiervan is het in eigen huis repareren van losgelaten magneten in Ion motoren. Verder beschikken wij voor al de door ons gevoerde merken over de benodigde uitleesapparatuur en speciale gereedschappen.

Voor degenen die zelf eenvoudig onderhoud aan hun fiets willen plegen hebben wij verschillende onderhoudsmiddelen en gereedschappen in ons assortiment die overigens ook via onze webshop zijn te bestellen. Vraag ons gerust wat U zelf kunt doen en waar U op moet letten

Tijdens een beurt of reparatie staat er natuurlijk altijd een leenfiets voor U klaar!